A Nagy Fal – vége animáció

Loading...
Címkék: , , , ,
Kategória: Animáció  -  2 hozzászólás
A Nagy Fal – vége animáció

A Matt Damon főszereplésével készített The Great Wall című filmben rengeteg látványos és remek filmtrükk volt. Nem tudom te, hogy vagy vele, de nekünk bejöttek a cuki zöld vállszemű szörnyek és a csaták dinamikája is.

De nem ezek miatt készült ez az oktató videó, hanem mert a film végén a feliratokat is szuper hangulatosra elkészítették. Az egész filmhez illő, élénk színekkel, festék és egyéb foltokkal készült az animáció aminek kicsit olyan hatása volt mintha egy festmény vagy régi rajz kelne életre a néző szeme előtt.

Ebben a videóban ezt a trükköt mutatjuk be. Azaz, hogy miképp tudsz ahhoz hasonlót készíteni te is, rendkívül könnyen és gyorsan elkészíteni az After Effects segítségével. Mert amilyen látványos és szép ez az animáció, igazából annyira könnyű elkészíteni technikailag. S ha kicseréled a színvilágot, vagy nem papírra hanem más textúrára helyezed a képeket akkor egész más hangulatú intro videókat is készíthetsz ezzel a módszerrel. Például az animációban megjelenő képek helyére akár videókat, mozgóképeket is tehetsz, így még látványosabb intro videókat készíthetsz.

Ez a Tutorial a CreaRec oldalunkon jelent meg. Nézz körül ott is, tutira sok remek cuccot fogsz találni. Többek között ingyen felhasználható zenéket, videókat és ebben a videóban használt extra nagyméretű, papír textúrát töltheted le ingyen. Szóval kattints a fenti linkre.

Oszd meg ezt a bejegyzést: