Filmtrükkök újratöltve

Loading...
Címkék: ,
Kategória: Alapok  -  8 hozzászólás
Filmtrükkök újratöltve

Igen, tudjuk, hogy jó régóta nem tettünk fel új anyagot a honlapra. Sokan érdeklődtetek, hogy mikor jönnek az anyagok. Ennek egyrészt örültünk, hiszen jó érezni, hogy érdekel titeket amit csinálunk, másrészt sajnos mindig voltak egyéb projektjeink amik elszívták az energiáinkat és az időnket.

De innentől újult lendülettel, rengeteg érdekes ötlettel ismét aktívabbá varázsoljuk az oldalt.

Kezdjük a legfontosabb hírrel: bővül a honlap témaköre. Mostantól nem csak az utómunkával és az After Effects programmal készített filmtrükkökkel fogtok találkozni. Azt tervezzük, hogy az oldalt általános filmtrükk portállá bővítjük, minden olyan témát érintve ami ezzel kapcsolatos.

A terveink között szerepel a bemutatása hagyományos kameratrükköknek, maszkok, bábok készítéséről is írni fogunk, részletesen kitérve arra is, hogy milyen eszközöket lehet és érdemes ehhez használni. Ha lesz érdeklődés akkor olyan technikai dolgokról is szívesen írunk amik nem feltétlenül filmtrükkök, ám szükségesek a jó trükkhöz. Például a világításról, a kamera beállításairól, esetleg szoftveres és hardveres technikai tudnivalókról.

Reméljük tetszik neked is a bővítés ötlete. Írjátok meg, hogy mit szeretnétek látni nálunk, mely trükkök elkészítésére vagytok kíváncsiak. Azt nem tudjuk ígérni, hogy mindenre sor kerül, de szeretnénk olyan anyagokat feltenni ami sokatok számára nyújt segítséget.

Mivel ez a bejegyzés rendhagyó lett, ezért a videó boxba nem jutott filmtrükk videó. De, hogy nem maradjon üresen odakerült egy rövid összeállítást munkáinkból. Plusz ha a szokásos tutorial linkre kattintasz akkor ott megnézheted az egyik tavalyi zenés videoklipünk munkálatait, filmtrükkjeinek készítését. Van benne vér, zombik és hasonlók. 🙂 A végeredményt is megnézheted ha ide kattintasz: http://www.youtube.com/watch?v=–28LvvOQjo

Új tagokat is keresünk a szerkesztőségbe. Ha úgy érzed, hogy tudnál nekünk és az olvasóinknak segíteni filmes tutorial anyagokkal akkor örömmel várunk és keress bátran az info kukac aex.hu címen és megbeszéljük.

Hamarosan jelentkezünk új videóval és ígérjük innentől gyakrabban kerülnek ki anyagok. Addig is jöhetnek a tippek, hogy miket szeretnétek látni.

Oszd meg ezt a bejegyzést: