Ingyen zenék a videóidhoz

Loading...
Címkék: , ,
Kategória: Alapok  -  Nincs hozzászólás
Ingyen zenék a videóidhoz

Hamarosan komoly változások lesznek a weboldalon, s ennek előszeleként mutatom most be ezt a filmzenei albumot amit szabadon használhatsz bármelyik videódhoz. Akár üzleti célokra is.

A változás az, hogy innetől angol nyelven folytatjuk tovább. S már nem csak After Effects tutorial videók lesznek, hanem más filmes anyagok is, mint például a maszk készítés, stop motion animációs és egyéb filmtrükkök. Sőt termékek is lesznek, amikkel nem csak könnyebb és egyszerűbb lesz a videós munkád, hanem látványosabb végeredményt érhetsz el.

Nem kell attól tartanod, hogy ha nem beszélsz jól angolul nem fogod érteni az új tutorial videókat. Mindegyik tutorial úgy fog felépülni, nem lesz szöveg a videókban, jelekkel, nyilakkal mutatjuk benne a teendőket, a lehető legkevesebb írott anyaggal.

Ha a fenti videót megnézted akkor már tudod, hogy ez az új weboldal a CreaRec.com címen elérhető. Onnan tudod letölteni az ingyen felhasználható zenei albumot, van sok ingyenes video footage is, és egész sor remek termék. A tutorialokból most még nincs fent sok, de folyamatosan töltjük fel az újabbakat.

Jelenleg még nincs eldöntve, hogy mi lesz az AEX oldal sorsa, ebben a pillanatban az a terv, hogy a CreaRec oldalon megjelenő tutorial videókat ide is kitesszük, magyar szöveges leírással. De lehet, hogy idővel egyszerűen át lesz irányítva oda a domain név. Az biztos, hogy az új tutorial videók már ott fognak megjelenni, érdemes ott feliratkoznod az email értesítőre és természetesen követned a CreaRec weboldalt a Facebook és Youtube oldalain.

Reméljük tetszik az új oldal, és ott is követsz minket.

Íme két termék az új oldalról:

Grunge Figure - Stock video footage pack Ink Alphabet - Stock video footage pack

 
Oszd meg ezt a bejegyzést: