Kártyatrükk – Filmtrükk

Loading...
Címkék: , , , ,
Kategória: Mozgás követés  -  13 hozzászólás
Kártyatrükk – Filmtrükk

Sokan kértetek olyan trükköket amikhez kiegészítő plugin-ekre van szükség. Ezért szép lassan be fogom mutatni a legnépszerűbb ilyen pluszként megvásárolható kiegészítőt.

Kezdem a sort a népszerű Cycore effektekkel. Sok igen hasznos kiegészítőt gyártanak, a mai mintában a Film Burn funkciót mutatom meg. Ez röviden az az effekt ami úgy csinál a réteggel mintha a filmszalag megégne a mozigépben.

Persze az effektet nem a megszokott módon mutatom be, hanem egy kártyát “égetek” el vele a bemutatóban.

A tracker, azaz a mozgáskövetés nem lett tökéletes a kisfilmben, de úgy voltam vele, hogy a lényeget ez is nagyon jól megmutatja és hát mostanában elég ritkán volt időm feltölteni tutorialokat, szóval nem vacakoltam vele tovább. Remélem elnézitek nekem.

A tutorialban nem térek ki olyan dolgokra amit már régebben bemutattam. Például a kezemről a jelölő pontok eltüntetését a tetoválós videónál megmutattam, itt is ugyanazon az elven tudod eltüntetni.

A kész kisfilmnek a színeit és megvilágítását utólag módosítottam és ez sincs a mai tutorialban mert ez a téma megér egy saját bejegyzést. Szóval hamarosan várható egy olyan bemutató ahol megmutatom, hogy egy alap felvételből miképp lehet jobb színhatást, mozisabb fényeket elérni.

Mint legutóbb is, most is a tutorial kicsit hosszú lett ezért két részre bontottam. A fenti linken csak az első részt találod meg, a tutorial második részének megnyitásához kattints ide.

Oszd meg ezt a bejegyzést: