Képmerevítés és loop

Képmerevítés és loop

Az utolsó képkockát szeretnéd lefagyasztani, megállítani? Vagy folyamatosan ismétlődő loop felvételt szeretnél készíteni az After Effects szoftverben?

Sokszor előfordul, hogy a felvétel befejezése után be kellene fagyasztani az utolsó képkockát, és utána azt tetszőleges hosszúságban kitartani. Például, hogy ha egy rövid animációt, mondjuk megjelenő foltokat mutatsz a videódban, de a réteg véget ér a megjelenítést követően.

Nem ritka az sem, hogy arra van szükség a videóban, hogy az egyik réteg folyamatosan ismétlődjön. Persze meg lehet párszor duplázni is, de van erre egyszerű, elegáns megoldás amivel egy réteged marad és mégis folyamatosan ismétlődik.

Szóval a fentiekre sámos megoldás van az After Effects-ben. Ebben a bemutatóban megmutatok kettőt amelyek szerintem a legegyszerűbb megoldások.

Figyelem: ez a tutorial eredetileg a CreaRec oldalunkon jelent meg, így annak a logója és webcíme látható benne. Érdemes ott is követned minket. S mivel egyszerű, időmanipulációs trükkről van szó, így nincs trükkfilm a tutorialhoz. Azaz a tutorial a szokásos linken a videó ablak alatt érhető el, de, hogy a videó ablak se legyen üres, ezért odatettem annak a termékünknek a filmjét amiből egy képkockát láthatsz a tutorialban is. 🙂

Oszd meg ezt a bejegyzést: